"A" tým a junioři si zastříleli

"A" tým a junioři si zastříleli

14. 10. 2021 Aktuality

MUŽI „A“

  

FLORBAL LITOMYŠL – SNIPERS TŘEBÍČ „B“  14:1

 

 Florbalisté Litomyšle po 3 ligových porážkách v řadě doma nezaváhali a soupeře z Třebíče deklasovali 14:1. Již od prvních minut bylo patrné, že tempo zápasu budou určovat domácí. Avšak velkou převahu nedokázali využít. První branka utkání padla až v 16 minutě, kdy rozvlnil síť Štěpán Švec. Do konce třetiny vstřelili domácí ještě jednu branku po střele Dana Ondráčka. V druhé třetině se Litomyšl zlepšila v efektivitě a vstřelila pět branek. Třetí třetina byla gólově ještě bohatší. Padlo v ní celkem osm branek, z toho jich celkem sedm vstřelili domácí a jednu i hosté. Za zmínku stoji hattrick Michala Hápa a Jana Kulhavého.

 

Komentář trenéra domácích Patrika Petra: Dnes to byl zápas na jednu branku. Soupeř si vytvořil minimum šancí. Tři body bereme. Děkujeme soupeři a divákům za skvělou atmosféru.

 

Muži jsou tak po pěti odehraných kolech na sedmém místě se ziskem 6 bodů.

 

JUNIOŘI

 

FLORBAL LITOMYŠL – SOKOL CHLUMEC NAD CIDLINOU 21:0

 

Při nedělním odpoledni nastoupili junioři ke svému zápasu proti Chlumci nad Cidlinou. Junioři do zápasu vstoupili dobře hned od začátku, což přineslo úvodní gól již v čase 00:25. Do konce první třetiny se jim střelecky nadále dařilo a stav byl 11:0. V druhé třetině nepřišlo žádné polevení, což vedlo ke stavu po dvou třetinách 19:0. Za třetí třetiny vstřelili junioři dvě branky a v utkání zvítězili jasným rozdílem 21:0.

 

FLORBAL LITOMYŠL – IBK HOLICE 6:1

 

Ve druhém zápase se junioři utkali s Holicemi. Utkání, které se konalo na palubovkách soupeře mělo skvělou diváckou kulisu. Litomyšl si ani tentokrát nenechala utéct začátek, a tak již ve druhé minutě vedla 2:0, přičemž druhá branka byla vítězná. V zápase junioři zvítězili 6:1 a jsou tak po čtyřech zápasech na prvním místě s plným ziskem bodů.


Hlavní sponzor

Zpět