Rozhovor s hráčem "A" týmu | Martinem Štarmanem

Rozhovor s hráčem "A" týmu | Martinem Štarmanem

11. 09. 2021 Aktuality

Před sobotním zápasem jsme se zeptali na pár otázek o nadcházející sezóně hráče "A" týmu Martina Štarmana.

V sobotu nás čeká první ligové domácí utkání proti Žďáru nad Sázavou. Jak si spokojený s letní přípravou? 

Tato letní příprava byla v mnohém jiná. Vzhledem ke krátkému trvání minulé sezóny následovala dlouhá pauza a proto jsme na začátku přípravy začínali více od základů. I přes tyto komplikace však mohu hodnotit přípravu velmi kladně. Řekl bych, že jsme na sezónu dobře připraveni po všech stránkách.

Co vám ukázal první zápasový test v podobě Poháru českého florbalu? 

Podle mého názoru nám zápasy Poháru českého florbalu ukázaly, že pokud jsme schopni se celých 60 minut soustředit na hru a zároveň dodržovat pokyny trenérů, tak jsme schopni hrát o postup do Národní ligy.

Co očekáváš od zápasu? V posledních týdnech jste se soupeřem již dvakrát potkali v poháru, ve kterém jsme jednou prohráli a minulý víkend vyhráli. 

Dnes očekávám opět těžký zápas, ve kterém budeme mít výhodu domácího prostředí, ve kterém se nám proti Žďáru daří. Pokud ovšem navážeme na výkon z minulého zápasu, tak věřím, že zápas dovezeme do vítězného konce.

Co očekáváš od letošní sezóny? Jakou má tým kvalitu?

Oproti posledním rokům očekávám tento rok velmi vyrovnanou soutěž, kde bude spousta kvalitních zápasů. Řekl bych, že rok od roku je v týmu vyšší konkurence a tím i kvalita. Proto věřím, že budeme schopni hrát o nejvyšší pozice v Divizi.

Ambice jsou jaké? Mluvíte o nich?

Ambice jsou rozhodně ty nejvyšší a to postoupit do Národní ligy. Myslím, že každý v týmu ví, kam chceme dojít, proto to příliš často nerozebíráme, teď se soustředíme na začátek soutěže.


Hlavní sponzor

Zpět