Áčko o víkendu čeká vstup do nové sezóny.

Áčko o víkendu čeká vstup do nové sezóny.

10. 09. 2020 Aktuality

.

V sobotu od 18:00 nastoupí mužský elitní tým k prvnímu zápasu na půdě v Mohelnici.

Po loňské sezóně došlo ke změnám v realizačním týmu. Hlavním trenérem se stal Patrik Petr a jeho asistent bude Martin Klejch

V přípravě sehráli muži přátelské zápasy se Svitavami,  Letohradem a Hradcem Králové, kde byla vidět nesehranost a individuální chyby. Všechno se tak ubíralo na první ostrý start v Českém poháru ve florbale.

Předposlední prázdninový víkend hostili muži 1. kolo Českého poháru, ve kterém hostili Vysoké Mýto, Hagu Pardubice, Chrudim a Pelhřimov. V turnaji obsadili muži druhou příčku. Ve 2. kole poměřili síly se Žďárem nad Sázavou, který porazili poměrem 9:3. Ve 3. kole vyjelo áčko na půdu Jičína, který po vydatném boji porazili 6:4 a tím si zařídili postup do 4. kola, ve kterém narazí na Koberovy.


Elitní tým odehraje v sezóně celkem 22 zápasů v Divizi "D" s týmy Blansko, Vysoké Mýto, Orlicko-Třebovsko, Žďár nad Sázavou, Hornest Brno, Jihlava, Třebíč "B", Dačice, Kutná Hora, Letohrad, Mohelnice. Cílem mužů je postup do Národní ligy, vedoucí přes Play-Up, do kterého se podívají nejlepší 3 týmy naši Divize "D".


Hlavní sponzor

Zpět