"A" tým hlásí příchod nových hráčů

"A" tým hlásí příchod nových hráčů

12. 06. 2020 Aktuality

Vedení nezahálelo a povedlo se jim dotáhnout do konce přestupy 5 hráčů z Pardubic. Většina nastupovala minulou sezónu v juniorce a jeden hráč dokonce okusil extraligovou atmosféru.🦸‍♂️

Matěj Gregor

Ahoj, jmenuji se Matěj Gregor, je mi 19 let. S florbalem jsem začal ve svém rodném městě, v Pardubicích, kde jsem prošel všemi mládežnickými kategoriemi Sokolů Pardubic. Svůj volný čas trávím s přáteli, přítelkyní a nebo hraním fotbalového simulátoru Fifa. Rád bych, aby se nám podařilo postoupit do vyšší ligy a jsem si jistý, že všichni v týmu uděláme maximum pro to, aby to vyšlo.

Adam Kučera

Čau, jsem Adam ,ale většina lidí mi říká Andy. Bydlím v Makově, asi 12 kilometrů od Litomyšle. Florbal hraji od 9 let v Litomyšli. Hrál jsem zde za všechny mládežnické kategorie až do svých 15 let. 3 roky jsem hrál za Sokoli Pardubice a teď jsem se vrátil zpátky domů. Nejraději trávím čas s kamarády, nebo přítelkyní. Jsem velký fanoušek NHL, a proto mi žádný zápas neunikne. Od zápasů v Litomyšli očekávám hodně fanoušků jako tu bývalo doposud, takovouhle diváckou návštěvu a atmosféru nemají ani týmy z 1. Ligy a některé ze Superligy. Pevně věřím, že budeme hrát o nejvyšší příčky a dostaneme Litomyšl tam, kam si to už dlouho zaslouží.

Petr Kučera

S florbalem jsem začínal v Lázních Bohdaneč, ale to nemělo s florbalem moc společného (hráli jsme 5 na 5 na trojkovým hřišti), a tak jsem šel do Pardubic, kde jsem strávil pět let, a teď jsem tady. Volný čas nejradši trávím s kamarády, ale kromě toho rád koukám na fotbal, i když jako fanoušek Arsenalu z toho mám docela nervy, nebo poslouchám hudbu, hlavně rock a rap (Highly Suspect, Paulie Garand,...). S Litomyšlí chci určitě postoupit do Národní ligy a dvakrát potupit Mejto.

Jiří Jedlička

Je mi 21, jsem ze Svitav, kde jsem hrál florbal přibližně od 10 let. Stihl jsem si zahrát pár sezón první ligy za chlapy a pár zápasů superligy v Pardubicích.  Ve volným čase jsem pro každou neplechu, nejlépe aktivním způsobem jako je cyklistika, běh nebo lezení. Nejradši mám ale chození po horách.  Od angažmá v Litomyšli očekávám, že si konečně zase budu florbal užívat jako tomu bylo dříve.  Líbí se mi i jakým florbalem se Litomyšl prezentuje. To dost pomohlo v mém rozhodování, mimo kluky, co se spolu už dlouho známe.

Filip Novák

Florbal jsem začal hrát v Chrudimi a pak jsem odešel do Sokola Pardubice, kde jsem hrál 6 skvělých let od straších žáků až po juniory do konce sezóny 2019. Potom jsem šel zpátky do Chrudimi a nyní jsem v Litomyšli. Ve volném čase rád hraji fotbal a další sporty. Rád chodím s kámoši na pivko a občas zahraji Fifu. Očekávám týmové výkony a že budeme hrát o první místo v tabulce.


Hlavní sponzor

Zpět